El grup musical terrassenc Anabel Lee, preseleccionat per actuar al Festival Mad Cool 2021

La primera selecció  del reconegut festival ja està superada. Ara, el grup incubadora Cases de la Música 2020, els terrassencs Anabel Lee, necessiten superar el proper tall amb els vots que aconsegueixin de l’audiència. En total, han passat a la segona fase de la propera edició de Festival Mad Cool 2021, 61 grups dels 1.259 que s’hi van presentat. Procedeixen de 46 províncies.
En aquesta segona fase del concurs, el públic escollirà a través de les xarxes socials els 25 grups que passaran a la semifinal. Després, un jurat professional designarà els 15 finalistes. Tots ells actuaran els propers 7, 8, 9 i 10 de juliol, a Madrid, i d’allà hauran de sortir els guanyadors.

Anabel Lee destaca per la combinació instrumentral, rítmica, lírica i la bona melodia pop. Els experts diuen que els Anabel Lee són una banda “Punk Pop”, influenciada tant pels Buzzcocks com per Los Planetas, The Jam, The Dammed o Public Image Limited. En Víctor, en Jordi, en Borja i en Perdi van crear el grup el 2019 sumant influències de l‘Punk britànic i el Noise passant pel New Wave i el Punk Rock.

Durant els seus primers mesos de vida van ser finalistes de concursos per a bandes emergents com el “Vodafone Yu Music Talent” i van ser guanyadors de el premi “Grup Cases de la Música de Catalunya” 2020. Van iniciar la seva carrera musical al costat de “Artica Management” produïts per Carlos Hernández Nombela .
Totes les novetats del concurs es poden trobar a la pàgina web  www.madcooltalent.com
Per votar-los, aquest és l’enllaç: https://a.cstmapp.com/voteme/899983/642663878?lc=es-es