Primera edició del grup Plató RH de La Cambra, amb una sessió de teambuilding “a la cuina”

Ja ha començat la primera edició del nou grup Plató en Recursos Humans  de la ma de la Cambra de Comerç, Indústria i Serveis de Terrassa . Aquest divendres s’ha realitzat un taller de cuina, aquesta sessió de teambuilding ha servit per definir els temes a treballar, dates i l’horari d’aquesta edició.

El nou grup Plató RH està format per alts càrrecs de recursos humans de fins a 10 empreses de diferents sectors econòmics. en concret hi participen directius  de Germans Boada, Productos Aditivos, Bó de Debò, Kern Pharma, Estamp, IMC Toys, Lamp, Nifco, Cirsa i B.Braun.

El programa de formació Plató desenvolupa una metodologia innovadora basada en la cooperació empresarial i l’intercanvi de pràctiques directives en l’àmbit de la gestió i la transferència de coneixement i on les sinergies entre els participants tenen una importància formativa molt destacada. El grup Plató de Recursos Humans és el tercer que Cambra de Terrassa posa en marxa després del Plató de Pimes i del Plató Industrial que, en l’edició 2019-2020, continuen  desenvolupant-se aquest any, i arriben la setena i cinquena edició, respectivament.