El guardonat vestuari de ‘La sombra de la ley’ es pot veure aquests dies al Museu Tèxtil

El Museu Tèxtil ofereix aquests dies al públic terrassenc la possibilitat de fer un viatge al cinema negre. Fins el 19 d’abril acull una exposició amb els 27 models de vestuari més representatius de la pel·lícula ‘La sombra de la ley’, dissenyats per Clara Bilbao. El film, dirigit per Dani de la Torre, va guanyar el Goya al millor vestuari al 2019. A la mostra també es poden veure esbossos, fotografies de la pel·lícula i l’estatueta del premi.

Són les peces que van lluir Luis Tosar, Michelle Jenner i Ernesto Alterio, entre d’altres actors i actrius, en aquesta producció que va obtenir 3 premis Goya i 3 nominacions als premis Gaudí.

L’exposició vol donar a conèixer el difícil treball de disseny que hi ha darrera d’un film de primer nivell, a més de submergir el visitant en un moment històric tan convuls com suggeridor, el dels “feliços anys vint”.

Els tres ambients s’acompanyen amb grans cartells de fons i un tòtem explicatiu a cadascun d’ells amb fotos i esbossos.

El proper diumenge 26 de gener el Museu Tèxtil ofereix la possibilitat de participar en un cinefòrum sobre la pel·lícula i una visita guiada amb Núria Braut.