El hall de la planta de pediatria de l’Hospital de Terrassa llueix una nova decoració alegre i colorida

Des d’aquest diumenge, les parets del hall de la planta de pediatria de l’Hospital de Terrassa llueixen colorides i alegres, per millorar l’experiència del pacient infantil ingressat, omplint de llum l’espai que ocupen.

La inauguració s’ha fet a càrrec del president del Consorci Sanitari de Terrassa, Eusebi Cima, de la directora d’àmbit Materno-Infantil, Antònia Villalba, i de l’alcalde de Terrassa, Alfredo Vega.

El projecte d’humanitzar la planta de pediatria ha sorgit de l’associació Unidos por Ellos, formada per famílies amb fills i filles que pateixen malalties minoritàries i que volen fer més amable l’espai on els infants han de passar moltes hores.

Després de fer la descoberta de les parets, en les quals s’han posat també els noms dels patrocinadors que han fet possible el finançament del projecte, l’acte institucional s’ha traslladat a la Sala d’Actes Joan Costa Roma.

L’actuació del Cor infantil Espai Art de Castellar del Vallès ha donat pas als parlaments.

Abel Martínez, cap del Servei de Pediatria, ha parlat de la importància de l’entorn en la salut dels nens i nenes hospitalitzats.

El pròxim 28 d’abril tindrà lloc un acte a l’Hospital de Terrassa per recaptar fons per continuar amb el projecte.