El hip-hop, protagonista de la 18a edició de La Descomunal

Màxima expressió d’art urbà al Casal de barri de Sant Pere. Artistes de carrer de diverses procedències s’han reunit aquest dissabte per exhibir les seves habilitats en múltiples disciplines. Tots ells han celebrat la 18a edició de La Descomunal, una trobada bimensual que serveix per posar en comú experiències artístiques i que és organitzada cada cop per un col·lectiu diferent.

Els artistes, majoritàriament de perfil jove, han exhibit en aquest cas el seu talent en quatre modalitats que giren al voltant d’una mateixa temàtica, com és el hip-hop. A través d’un format lúdic, La Descomunal ha realitzat competicions de break dance, grafittis, dj’s scratchers i rapers. Aquest últim col·lectiu, per cert, ha mostrat la seva disconformitat amb les condemnes de presó de dos cantants de hip-hop que s’han produït en les últimes setmanes.

La Descomunal va néixer el maig del 2014 com una iniciativa del BaumannLab, el laboratori de creació del Servei de Joventut. L’objectiu final és generar un punt de trobada entre les persones que treballen en el món artístic i es creïn vincles entre elles.