El I Torneig 100% Solidari de Futbol Sala recull més de 1.700€ per a la investigació del càncer de pàncrees

Èxit rotund del I Torneig 100% Solidari de Futbol Sala en benefici de la Cursa de les Ciutats. La recaptació final ha superat els 1.700€ i ha estat possible gràcies a vuit hores d’esport a Can Jofresa, amb més de 250 participants de categories formatives. Els diners recollits són la totalitat de les inscripcions al torneig i dels sortejos que s’han fet durant els partits. Es destinaran íntegrament a la Cursa de les Ciutats, el projecte socioesportiu que recapta fons per a la invesitigació del Càncer de Pàncrees.

El I Torneig 100% Solidari de Futbol Sala ha estat una iniciativa conjunta de tres clubs de futsal de la ciutat: el Club Esportiu Unió 10 Terrassa, la Fundació Terrassa 1906 i el Club Atlètic Sant Joan. Tots tres clubs han celebrat la bona entesa per coordinar-se i apunten que iniciatives com aquest torneig tindran continuïtat.

L’èxit del torneig, amb la participació d’una trentena d’equips, va obligar a tancar les inscripcions abans de termini i fins i tot a canviar-ne la seu original. En un principi, es volia disputar els partits al Districte 2 per fomentar-hi la pràctica de l’esport, però es va acabar traslladant el torneig a Can Jofresa per poder-hi encabir tothom que en volia prendre part.