El IV Circuit de Música de Moderna: local, descentralitzat i eclèctic

Inuk, un grup de pop-folk terrassenc, ha ofert una mostra del que serà el seu concert inclòs en el quart circuit de música moderna, que comença aquest dissabte. Ho farà amb el pop-rock de Capítulo Anterior, a Ca N’Anglada; seguiran els esmentats Inuk, a Can Parellada; Panellet, que han arribat a la fase fnal del Sona 9, seran a Can Tusell; El Plan de Alberto faran pop-ropck d’autor a Poble Nou – Zona Esportiva; el rock-folk sonarà a Can Palet II de la mà de Tian’n’men; i clourà el cicle el duet El Jardín de Fátima, a La Cogullada. El principal objectiu del circuit és, doncs, clar: apostar per grups de Terrassa i descentralitzar la música en viu, portant-la a llocs on no és habitual.

La roda de premsa també ha servit per presentar el Terrassa Música Moderna, que ja ha ofert els dos primers concerts. Aquest diumenge és el torn de Renaldo & Clara i Pavvla. Un cop més s’aposta per una oferta eclèctica del panorama internacional, nacional i també local. El nom més destacat és Mishima, que van demanar tocar a la Nova Jazz Cava.

Aquesta ha estat la primera roda de premsa de Jordi Flores com a regidor des que va renunciar al càrrec. Ho seguirà sent fins que no es formalitzi el seu relleu. Flores ho ha aprofitat per fer balanç.

Flores ha anunciat que properament es farà públic un conveni de col·laboració a tres bandes entre Ajuntament, Generalitat i Casa de la Música.