El Jàbac guanya el Barça i fa un pas de gegant per aconseguir l’ascens

La Unió de Futbol Jàbac i Terrassa ha fet un pas molt important per aconseguir l’ascens a la Divisió d’Honor Juvenil. L’equip de Can Jofresa ha aprofitat la jornada que tenia pendent per posar-se quart, superar al Mataró en dos punts i dependre d’ell mateix en les tres jornades que queden de lliga. Ho ha fet, ni mes ni menys, que contra el Barça B, el segon classificat.

En un partit de màxima exigència els d’Edu Mota han ofert un molt bon nivell en un municipal de Ca N’Anglada ple a vessar. El Barça, com és habitual, ha tingut més estona la pilota, però no ha aconseguit gaire profunditat de joc. El Jàbac s’ha defensat bé i, a la primera part, ha tingut dues bones ocasions a les botes de Gerard Del Río. Els blaugranes, quan s’han acostat a l’àrea terrassenca, s’han topat amb Lázaro.

L’únic gol ha arribat de falta, executada magistralment per Jordi Pérez al minut 57, ja a la segona part. A partir de llavors el partit ha entrat en una escalada de tensió. El Barça s’hi jugava la lliga i el Jàbac, l’ascens. Els nervis també han arribat a la banqueta i l’àrbitre ha expulsat l’entreandor Edu Mota i Marc Samper, quan ja havia estat substitiut. Els blaugranes amb prou feines han pogut inquietar la porteria de Lázaro i, en canvi, el Jábac hauria pogut sentenciar al contraatac.

Al final els tres punts s’han quedat a Terrassa i el Jàbac li manquen tres partits per aconseguir l’ascens a la màxima categoria del futbol juvenil. A priori el calendari li és més favorable; el Mataró encara ha de rebre el Barça a casa.