El Jàbac inicia dissabte el camí cap a la salvació rebent el Cornellà

La UFB Jàbac i Terrassa inicia aquest dissabte (16.00h) la segona fase del grup per la permanència a la Divisió d’Honor Juvenil. Ho farà rebent la UE Cornellà i amb l’obligació de sumar els tres punts si vol tenir alguna opció de seguir a la màxima categoria juvenil la temporada vinent.

I és que aquesta segona fase constarà de només cinc jornades, és a dir 15 punts en joc, segons marca el pla de competició. Els d’Àlex López ho faran des de la sisena posició amb 19 punts, a tres de la salvació, després de l’últim empat contra El Olivar. Amb els punts arrossegats de la primera fase entre els dos subgrups, ara mateix Mallorca, San Francisco, Huesca i Casablanca mantindrien la categoria. Els altres sis baixarien a la Lliga Nacional.

Per aconseguir els màxims punts possibles i escalar posicions a la classificació, el Jàbac jugarà tres dels cinc partits a Can Jofresa. A més del Cornellà (amb les baixes dels sancionats Garrido i Maxi), rebrà el Mallorca i la Penya Arrabal en la darrera jornada. Els seus dos desplaçaments seran a les Illes Balears contra el San Francisco mallorquí i el Villa-Carlos de Menorca.