El Jàbac se salva del descens i buscarà la pròxima temporada fer un salt de qualitat a la Divisió d’Honor

L’estat d’emergència sanitària mundial per la pandèmia del coronavirus ha evitat que el primer equip de la UFB Jàbac i Terrassa baixi a la Lliga Nacional. La Comissió Delegada de la Federació Espanyola va ratificar el passat divendres que no hi haurà descensos en les categories juvenils estatals.

Així doncs el Jàbac, que en aturar-se la competició per l’Estat d’Alarma era últim, a 13 punts de la salvació, continuarà competint amb els millors planters d’Espanya, com Barça i Espanyol. La resolució de la Federació Espanyola també podria portar una altra bona notícia per al club egarenc, l’ascens del juvenil “B” de Preferent a Lliga Nacional, tenint així els dos primers equips en les màximes categories.

Per aquesta raó la junta directiva ja està confeccionant un nou organigrama per a la pròxima temporada, amb dues àrees, una d’organització i una altra de rendiment. En breu es farà oficial els seus responsables, així com els tècnics dels primers equips, però tot apunta a que Edu Mota no continuarà amb el Divisió d’Honor.

Tot i la temporada atípica i la situació d’excepcionalitat que es viu en el món de l’esport, el president del Jàbac confia en que poc a poc tel futbol formatiu torni a la normalitat.