Sharonclark@henrikrambe

El Jazz a la Fresca porta a Edu Tancredi i Sharón Clark a Terrassa

Continua la programació del cicle ‘Jazz a la Fresca’ que  s’allargarà fins divendres 29 de juliol amb una sèrie de concerts a l’escenari exterior de la Nova Jazz Cava. Divendres arriba Edu Tancredi, un dels imprescindibles del programa, exponent del jazz llatí actual.  Les composicions  del pianista i compositor uruguaià son incisives, estimulants. Posseeixen un swing desfermat i una amalgama de ritmes desbordants. Format a Boston, fusiona amb el Septeto Latin Jazz els ritmes llatins amb harmonies modernes  i espais d’improvisació.

Dissabte serà el torn Sharón Clark. Reconeguda a nivell internacional pel seu vibrato i incomparable tonalitat. A més, ha estat aclamada pels mitjans de comunicació internacionals, incloent el New York Times, el Washington Post o el Wall Street Journal. Clark veu de la gran tradició del jazz vocal i s’acompanya per l’ocasió de Fredrik Carlsquist al saxo tenor i clarinet, Mattias Nilsson al piano, també en el seu debut a la ciutat, Ignasi González al contrabaix i Jo Krause a la bateria. Serà ell debut a Terrassa de la cantant nord-americana. 

Per altra banda, el Club de Jazz manté el compromís amb les  Jam Sessions a l’escenari principal de la Nova Jazz Cava a partir de les 10 de la nit. Aquest dijous ser el torn de  Jam Quartet Especial.