El ‘Jazz a prop’ porta Scott Hamilton al Centre Cívic President Macià

Amb l’objectiu d’incrementar i popularitzar encara més la música i la cultura de jazz entre tots els públics, l’Ajuntament organitza entre el 3 de febrer i el 4 de març un nou Cicle de ‘Jazz a prop’, el programa de jazz que es fa als barris i districtes de la ciutat. Es tracta de sis concerts gratuïts que es faran en els diferents centres cívics i casals de barri, i que combina el talent local amb artistes de gran tradició jazzística a nivell mundial.

El cicle s’enceta divendres al Casal de Can Parellada amb Madera Viva Trio, però el concert estrella arribarà el dia 10 al Centre Cívic President Macià de la mà d’Scott Hamilton, considerat una llegenda viva del jazz. El saxofonista d’Estats Units actuarà amb el quintet de Toni Solà. Un conjunt d’estrelles locals com Ramon Grimalt, Adrià Font o Enric Carreras es podran veure el dia 4 al Casal de Can Boada amb Kailash Quintet, una formació de músics de perfils diferents que enriqueixen amb colors i matisos musicals tota la banda.

El ‘Jazz a prop’, organitzat per l’Ajuntament i l’Associació de Músics de Jazz de Terrassa, Mujazzt, arriba a la 26a edició com a eina indispensable per fer arribar el Jazz a tot el territori, i com a forma d’escalfar motors de cara al Festival de Jazz de març.