“El Joc de l’Aigua”, un nou recurs didàctic interactiu sobre aigua i sostenibilitat

Mina, Aigües de Terrassa ha llançat aquest divendres El Joc de l’Aigua, un nou recurs didàctic en format interactiu, que té com a objectiu formar els usuaris sobre diversos aspectes de l’aigua i la sostenibilitat, tot a través d’un joc de preguntes i respostes agrupats en sis grans temàtiques: l’aigua, el cicle de l’aigua, l’aigua en la història, el clima, el reciclatge i la sostenibilitat i la innovació i la tecnologia. També inclou diverses qüestions relacionades amb la ciutat com, per exemple, la seva vinculació amb l’aigua i la història de Mina.

El joc està disponible des de diferents suports, ja sigui des de la web de Mina (www.aiguesdeterrassa.com/joc), així com des de les xarxes socials corporatives (Facebook i Twitter). D’altra banda, aquelles persones que van visitar l’estand de la companyia durant el Pícnic Jazz van poder gaudir del joc en la seva versió en paper.

Mina, Aigües de Terrassa també ha celebrat aquest divendres un sorteig per conèixer el guanyador d’un sopar per a dues persones i entrades per a un espectacle, d’entre aquelles paperetes recollides i que havien encertat les respostes.

El Joc de l’Aigua se suma a la resta d’iniciatives promogudes per Mina per fomentar el coneixement sobre el cicle de l’aigua i sensibilitzar sobre la importància del medi ambient. Altres iniciatives que ha portat a terme la companyia han estat l’exposició a l’Espai Obert, “Què hi ha darrere l’aixeta” i la tasca educativa amb el fons documental, “Cultura de l’aigua”, disponible a la Biblioteca Districte 3.