El Jovent Republicà tria Ona Martínez per a les llistes d’ERC a les Eleccions Municipals

La militant de les Joventuts Republicanes de Catalunya, Ona Martínez, és la candidata de la branca juvenil d’Esquerra Republicana a les Eleccions Municipals de l’any vinent. En la passada assemblea del Jovent Republicà, Martínez va ser escollida per unanimitat per formar part de les llistes d’Esquerra, en una aposta pel canvi de Govern a la ciutat.

Els joves republicans elaboraran el programa per Terrassa a partir de cinc propostes. L’aposta per una mobilitat més sostenible amb l’ampliació dels carrils bicis i més seguretat en el transport públic nocturn. També facilitar l’emancipació dels joves amb la rebaixa dels lloguers de l’habitatge i la millora de les condicions laborals. Aprofitar les oportunitats de ser la segona ciutat universitària de Catalunya per retenir el talent i combatre el masclisme en l’oci jove apostant per una festa major central, popular i feminista.

Finalment, el Jovent Republicà vol una ciutat amb valors republicans, compromesa amb els drets i llibertats que no doni l’esquena a l’actual situació política nacional. Ara, les Joventuts d’Esquerra faran el programa electoral a partir d’aquests cinc eixos. Una comissió per les llistes tancarà al mes de març la candidatura definitiva d’Esquerra Republicana que encapçalarà l’actual portaveu del grup municipal Isaac Albert.