El Juguem+, present a l’exterior dels parcs i places dels set districtes de la ciutat

La situació sanitària obliga de nou a organitzar el model de Juguem+ a l’exterior. Els parcs i places de Terrassa s’ompliran d’activitats infantils i familiars, garantint així les mesures de prevenció i, a la vegada, avançant cap a una major vessant social, familiar i també intergeneracional de les propostes. S’encaixa així amb el nou projecte de Nadal a tot el conjunt de la ciutat.

El ventall d’activitats, amb tallers, espectacles familiars, exhibicions esportives, jocs i contes, s’han programat entre el 29 de desembre i el 4 de gener. La gran novetat de l’edició d’enguany del Juguem+ és que arriba a tots els districtes. Hi ha programades activitats a la plaça de les Teixidores (D1), al Centre Cívic Montserrat Roig (D2), a la plaça de la Terrassa Industrial (D3), a la plaça de l’Assemblea de Catalunya (D4), a la plaça de Lluís Companys (D5), a la plaça del Primer de Maig (D6) i a l’escola Josep Ventalló i Vintró (D7).

Parc de Sant Jordi

Com a espai compartit de la ciutat, el Parc de Sant Jordi també serà escenari, els dies 3 i 4 de gener, de diverses activitats intergeneracionals. S’hi podrà trobar l’espai de jocs i contes de tota la vida, organitzat per Terrassenca de Jocs-Va de Joc i Vet Aquí Que, amb el suport de l’Ajuntament. Una proposta adreçada a menuts i grans, en què s’afavoreix el joc amb jocs i joguines tradicionals, comptant amb la participació de persones grans voluntàries. Cada sessió finalitzarà amb una ronda de contes per al públic infantil.

Cultura i esport

El Juguem+ també busca transmetre valors fortament arrelats a la ciutat, com la cultura i l’esport. A nivell cultural ofereix una programació de set activitats familiars variades, una per a cada districte, que inclouen animació, tallers i espectacles de titelles, màgia, teatre i circ.

Pel que fa a l’esport s’han programat diverses activitats a l’aire lliure, amb la implicació d’entitats esportives locals, que oferiran activitats al voltant de diferents disciplines esportives, com handbol, BMX, hoquei patins, futbol, bàsquet, futbol americà o patinatge.

Així mateix, amb l’objectiu de donar a conèixer la Copa del Mon Femenina d’Hoquei del proper estiu, el Comitè Organitzador del Mundial se suma amb l’activitat “Hockey al carrer”, que passarà cada dia per un dels espais públics del Juguem+.

Seguretat

Al següent web es poden consultar el llistat complet d’activitats del Juguem+. L’Ajuntament de Terrassa recomana que, abans d’assistir a algun dels actes, la ciutadania consulti el web o les xarxes socials de l’Ajuntament de Terrassa per informar-se de possibles canvis en la programació a causa de la situació sanitària.

Totes les activitats es duran a terme seguint les indicacions de les autoritats sanitàries. Les persones participants hauran de portar la mascareta posada en tot moment, rentar-se les mans abans i després de l’activitat, mantenir les distàncies de seguretat i seguir les indicacions de l’organització.