El jurat dels Premis Cambra fa públic els noms de les empreses guardonades enguany

El jurat dels Premis Cambra ja ha fer públics els noms de les dotze empreses que reconeixerà aquest 2017. Cinc són de Terrassa, tres de Sant Cugat, dues de Viladecavalls, una de Castellbisbal i una de Rubí.

A la categoria d’Internacionalització es premia la santcugatenca Batec Mobility, dedicada a la fabricació i comercialització de dispositius i equips de mobilitat adaptats a cadires de rodes.  També la terrassenca Serafí, Indústria Grafica Publicitària, que exporta un 10 per cent de la seva producció.

En la Trajectòria internacional consolidada la Cambra premia Deltalab, de Rubí, dedicada al disseny i fabricació de productes d’un sol us per a laboratoris, i Lorefar SL de Castellbisbal, que dissenya i fabrica solucions d’iluminació i ventilació interior i exterior.

Pel que fa a la categoria d’Impuls a la innovació, la recerca i el desenvolupament són premiades Amate Audio, de Terrassa, que fabrica i comercialitza sistemes de so professional. I HP Printing & Computing Solutions, amb seu a Sant Cugat.

Al Compromís i la sostenibiltat es reconeixen les terrassenques Bidons Egara i Mutua de Terrassa i com a Empreses saludables el laboratori Catlab, Parc Logistic de la Salut, a Viladecavalls, i NIFCO Products Espanya, a Terrassa, que fabrica components amb materials termoplàstics per l’automoció.

Finalment a la categoria de Millor iniciativa comercial i de Serveis es premia la santcugatenca Invinet Sistemes que ofereix solucions per automatitzar processos de factura electrònica i l’agència de comunicació terrassenca Lucid Product Design Agency.

La Cambra encara ha de fer públic els premis al Lideratge empresarial, a la Iniciativa empresarial i a l’Empresa de nova creació, tres guardons que atorguen els òrgans de govern de l’entitat al marge del jurat. La Cambra no anunciarà fins divendres la data i el lloc de l’acte de lliurament dels premis i quina autoritat política el presidirà.