El jutjat núm. 2 de l’Hospitalet arxiva el cas de la Rosario, desnonada per error amb 97 anys

La Rosario Bravo va ser desnonada per error, el 19 de febrer d’aquest any. La família va decidir interposar accions judicials contra els responsables d’executar l’ordre de llançament que la va deixar al carrer amb 97 anys. Ara el cas ha quedat arxivat. El jutjat núm. 2 de l’Hospitalet considera que no hi ha delicte penal (ja que no hi havia voluntat de delinquir o equivocar-se) i confirma que va ser un error.

A principis d’aquest mes de novembre, diversos testimonis i imputats han declarat en aquest jutjat i han admès el possible equívoc de l’habitatge desallotjat. I és que, enlloc de dur-se a terme el desnonament a l’àtic primera, es va executar al sobreàtic, que és la residència de la dona.

Des de llavors, la Rosario Bravo viu a Terrassa amb el seu fill. Ara està ingressada pels efectes que hauria produït en la seva salut el fet d’haver estat desallotjada de casa seva. I, sobretot, per haver perdut les pertinences de tota una vida que encara no ha aconseguit recuperar.

Amb anterioritat, el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya ja va admetre l’error, però va responsabilitzar el representant de les finques per indicar incorrectament l’immoble.

 

Notícies relacionades: