La incubadora d’empreses KauTic40 debat el finançament dels projectes

Unes 50 persones han participat aquest dimecres, al Vapor Gran, en les Segones Jornades sobre el finançament empresarial, un programa que posa a l’abast dels emprenedors les principals vies i instruments per aconseguir inversors. Una desena d’emprenedors han exposat al Quadrant.0 i davant els seus companys i empresaris interessats, uns projectes de la IV edició del KauTic40, un programa per incubar propostes innovadores, la majoria relacionades amb les Tecnologies de la Comunicació.

MediaBank ha estat el projecte més atractiu pel jurat. El dia s’ha desenvolupat en dues parts. L’una al voltant d’unes taules rodones sobre les noves formes de finançament amb xerrades a càrrec d’experts. I el Final Pitch, on s’ha decidit el projecte més atractiu després d’escoltar totes les propostes en qüestió de minuts.

Tot plegat per acompanyar i donar suport a les empreses i als emprenedors per integrar-se en el teixit empresarial. Des del passat mes d’abril, el Quadrant.0 proposa un programa de formació de 9 mesos per a emprenedors que organitza el Departament d’Innovació de l’Ajuntament i el Centre Tecnològic LEITAT, dos dels impulsors de l’incubadora empresarial KauTic40.