Una Nit amb el Mag Lari

El Mag Lari torna a Terrassa per il·lusionar petits i grans

Màgia, humor i sorpreses són els ingredients dels espectacles del Mag Lari, l’il·lusionista més conegut del nostre país, que visita Terrassa aquest cap de setmana. Una nit amb el Mag Lari torna a LaFACT Cultural de nou amb dues funcions el dissabte 28 de gener.

Després de gairebé 30 anys repartint màgia pertot arreu, l’il·lusionisme del Mag Lari segueix fascinant. Aquest és la tercer espectacle de Lari a LaFACT Cultural. Sha pogut  veure a Splenda (2012), La Dolce Vita (2017 i 2020) i Una nit amb el Mag Lari (2019 i 2022). Aquest darrer espectacle  es podrà tornar a veure després d’exhaurir les entrades en totes les seves funcions.

Un espectacle ple, d’irona, l’humor i la sorpresa. No hi faltaran les aparicions i desaparicions ni la participació del públic.

El Marc més conegut del nostre país

És il·lusionista des de fa casi 30 anys. La seva vocació l’ha portat per tots els teatres de Catalunya i Espanya amb espectacles com Secrets, Splenda, Una nit amb el Mag Lari i Ozom, entre molts d’altres.  

El Mag Lari ha actuat també en festivals internacionals de màgia a França, Portugal, Alemanya, Suïssa i Japó. La seva popularitat és deguda en part a les seves intervencions a la ràdio i la televisió, on ha fet de col·laborador amb Albert Om, Andreu Buenafuente, Manel Fuentes, o Carlos Sobera. 

Potser el que més destaca del Mag Lari és la gran capacitat comunicativa També la seva faceta de mag-showman. A tot això se sumen a la seva estètica polida i brillant, per donar com a resultat una tipus de màgia diferent, que ha creat escola. De fet, Lari té la seva pròpia escola de màgia a Barcelona.

Recentment, ha creat La Casa dels Àngels a Castellserà. Una casa encantada que permet viure experiències úniques durant el seu recorregut a través de portes secretes, escales sinistres, catacumbes tenebroses i antics objectes màgics. 

Entre els seus números més sonats destaquen la desaparició dels 65 músics de l’Orquestra Simfònica de Sant Cugat, va fer aparèixer la Belén Esteban a Sálvame i David Copperfield el va fer desaparèixer en un dels seus espectacles. 

Premis com l’ARC, el de millor espectacle de Fira Tàrrega, dos Butaques, el Primer Nacional de Màgia i finalista a català de l’any, avalen una carrera amb més de 2.500 funcions.