El Magnificat de Rutter omple l’Auditori de la mà de Gregorio Rodríguez

Dissabte a la tarda s’ha gaudit del Magnificat de John Rutter a l’Auditori interpretat per l’orquestra de cambra de l’Acadèmia d’Arts Escèniques de Baza i l’Andalusia&Catalunya Musica Coral, tots ells dirigits per Gregorio Salvador Rodríguez.

Una barreja d’artistes que ha posat en contacte el director com a funador de l’Acadèmia d’Arts Escèniques de Baza i també director d’agrupacions corals d’aquí a Catalunya. Per això mateix el cor del Magnificat que s’ha sentit a Terrassa està format per catalans, de Sabadell, Terrassa i Castellar del Vallès, i per andalusos. Un projecte que significa molt pel director.

El Magnificat és una obra de John Rutter que parla del passatge de Sant Lluc conegut amb aquest nom on la Verge agraeix i exalça a Déu. Rutter, però, utilitza aquesta referència i hi afegeix les traïcions i les festes en honor a la Verge i per això l’obra té moments molt enèrgics amb un notable estil popular.

Aquesta és l’última funció que han fet al Vallès durant aquests dies i ara s’espera que se’n facin més a Baza, Granada i altres pobles de la província.