Wos Maleducats

El Maleducats porta a Terrassa a Wos i Bizarrap

El Maleducats convertirà a Terrassa en la capital de la cultura urbana amb alguns dels artistes urbans més rellevants de l’escena llatina. Parlem de  Wos, Bizarrap i Ca7riel. Precisament el concert de Bizarrap serà l’única oportunitat per veure aquest artista en directe a Catalunya aquest any. 

Una de les últimes incorporacions al cartell d’aquest festival és l’argentí Wos. Aquest jove cantant és un dels màxims referents del rap i el freestyle del món llatí. Ha guanyat la Red Bull Batalla de Gallos, que és la competició de freestyle més important a escala mundial, i en poc més de tres anys de carrera ja acumula centenars de milions de reproduccions 

A més, el certamen comptarà amb als artistes més interessants de l’escena estatal, com Ptazeta, Beny Jr, Aleesha, Quevedo o Lildami.

El Maleducats  també recolza l’escena urbana catalana amb una quarta part del cartell  que canta en català amb el mateix Lildami, Doble, Mushkaa i Julieta.

Cartell Maleducats

El festival 

El festival Maleducats, el festival internacional dedicat a la música urbana i art urbà de nova generació a Catalunya, se celebrarà els dies 15 i 16 de juliol de 2022 a La Masia d’Els Bellots de Terrassa. El festival, impulsat per Lildami, neix per donar veu a les millors propostes nacionals, estatals i internacionals així com per consolidar la potent nova escena urbana catalana.

 Els abonaments ja estan a la venda a través del web del festival.