El ‘Maleducats’ portarà a Terrassa els principals artistes de l’escena urbana catalana, espanyola i internacional

Wos, Trueno i Ecko són els caps de cartell del MALEDUCATS, el primer festival de música urbana que tindrà lloc el 9 de maig a Terrassa.  A aquests tres grans noms de l’escena urbana a Argentina, se li afegeixen artistes com la rapera canària Sara Socas o els catalans Lildami, impulsor de la iniciativa, Lauren Nine, Lil Russia, Esbabyface, Flashy Ice Cream, J. Ryco o Leby. També pujaran a l’escenari els madrilenys Tremenda Jauría i Moonkey, entre molts d’altres representants de la música urbana nacional i internacional.

El festival compta amb una cançó oficial que firmen Lildami, Sr. Chen i Teuma Thug. Segons el mateix Lildami, es tracta de molt més que concerts.

Per completar l’experiència prendrà el protagonisme l’art urbà gràcies a grafiters prestigiosos com Sendys, Nados, Musa71 i Harry Bones. Així, al recinte d’Els Bellots hi haurà diversos escenaris, i una zona amb “food trucks”. Per a Rosa Boladeras, regidora de Cultura, el Maleducats és una de les primeres iniciatives amb elsegell GAS (Gènere, Accessibilitat i Sostenibilitat).

Així, en el festival s’han previst activitats com un taller de rap per a joves, impartit pel mateix Lildami; campanyes informatives de donació de sang i teixits; stands d’Energy Control; o serveis de Punt Lila. També s’està treballant perquè el Maleducats promogui la tendència “residu zero”.