El Mar Menor FC, rival del Terrassa FC en la primera eliminatòria del play-off d’ascens

Si la temporada passada va ser un rival valencià, l’Ontinyent, aquest cop el Terrassa FC haurà de baixar uns quilòmetres més, fins al municipi murcià de San Javier, on resideix el Mar Menor CF. Així ho ha dictaminat el sorteig que ha tingut lloc aquesta tarda a la Ciudad Deportiva de Las Rozas.

Aquest equip s’ha proclamat subcampió del grup 13è de la Tercera Divisió amb 68 punts, 4 més que el conjunt de Cristian García. Recordem que el partit d’anada serà a l’Estadi Olímpic, diumenge a les 18.00h, mentre que la setmana vinent el Terrassa jugarà a Múrcia.

Jordi Cuesta, durant el sorteig

Un rival acostumat al play-off

El rival del Terrassa FC es va fundar el 2007, després de la desaparició de l’AD Mar Menor per problemes econòmics. El nou club comença a la Primera Territorial, però a partir de llavors encadena diferents ascensos i, en el seu primer any a Tercera Divisió, la temporada 2010-2011, disputa el play-off i cau en la primera eliminatòria.

L’eliminació es va repetir en la 2011-12 i en la 2012-13 va arribar fins a la ronda final. En la 2013-14 es classifica per quarta vegada consecutiva per al play-off, però torna a quedar eliminat en primera ronda. El Mar Menor repetiria promoció en la campanya 2015-16, caient en segona ronda, i la passada va perdre la primera eliminatòria, en una disputada fase contra el Náxara de La Rioja a la pròrroga.

El seu camp és l’Estadi Pitín, de gespa artificial, i té una capacitat per a 3.000 persones.