El Martí Colomer ja espera amb candeletes la gespa blava de l’Estadi Olímpic

L’Estadi Municipal Martí Colomer ja no té l’envellida gespa artificial. Aquest és l’aspecte que presentava aquest dilluns el terreny de joc d’aquesta instal·lació, sense la superfície verda que ha presidit fins ara. Els diferents rotllos d’aquesta més que caduca gespa es trobaven apilats dins del pàrquing d’aquest equipament.

Rotllos Gespa Caduca Martí Colomer 3

Fa només una setmana que va acabar el Mundial i el Martí Colomer ja espera amb candeletes la nova moqueta blava de l’Estadi Olímpic. Encara no han començat els treballs per retirar-la, però s’espera que al llarg de les properes setmanes es traslladi aquesta superfície d’última generació. L’objectiu és que els diferents equips del Línia 22, principal usuari de la instal·lació, ja puguin entrenar de cara a la pretemporada i que estigui tot apunt per a l’inici del campionat al setembre.

Aquest, però, no serà l’única actuació al Martí Colomer. I és que al ple de divendres es va aprovar els tràmits per a la redacció d’un conveni a través del qual la Federació Espanyola de Hockey (RFEH) potenciarà aquesta instal·lació en els propers vuit anys (fins el 2030) amb competicions i esdeveniments.

La dotació econòmica, a través d’una transferència de crèdit de l’àrea de Serveis Generals a la de Promoció Econòmica i Projecció de la Ciutat, és de 200 mil euros. Una partida ja inclosa en el Pacte de Ciutat que el 2019 van signar les formacions polítiques, Hockey per Terrassa i els quatre clubs d’hoquei de la ciutat per promocionar aquesta esport més enllà del municipi.