El Mercat de les Puces ofereix els últims preparatius per a la Fira Modernista

Últims preparatius de cara a una nova edició de la Fira Modernista de Terrassa. A falta de dues setmanes per tornar a viatjar en el temps fins a principis del segle XX, una part del Mercat de les Puces ha dedicat l’edició d’aquest mes d’abril a la venda d’articles modernistes. D’aquest manera, i aprofitant el bon clima d’aquest dissabte al matí, molts terrassencs han visitat les parades instal·lades al voltant de la Masia Freixa amb l’objectiu d’acabar de confeccionar els seus vestits.

Deixant de banda els complements modernistes, a les parades del Mercat de les Puces s’hi pot trobar una àmplia oferta de productes. Des de roba de segona mà fins a articles dels comerços locals, passant per relíquies i antigalles, llibres oblidats, enginys de fabricació pròpia o joguines que mai perden valor quan són compartides per diverses generacions. Una gran oportunitat per als amants del col·leccionisme i, també, per als més nostàlgics.

En aquesta ocasió, el Mercat de les Puces, que se celebra tots els dissabtes de final de mes, també ha servit d’escenari per la presentació del llibre “La Cuina Modernista”, escrit per Jaume Fàbrega.