El migcampista Alberto Padilla, segon reforç per al San Cristóbal

Segon fitxatge a les files del CP San Cristóbal per a la propera temporada. Es tracta del migcampista de 37 anys Alberto Padilla, procedent de la FE Grama de la Tercera Federació. Aquesta passada campanya ha jugat 19 partits de titular i ha marcat un gol. Padilla ve a cobrir les vacants al mig del camp parroquial, entre elles la de Guillem Hernández.

Aquest veterà futbolista és un rodamon del futbol català, ja que durant set temporades seguides va vestir la samarreta de l’AE Prat. El coneix molt bé el director esportiu del San Cristóbal, Pepe Delgado, amb qui va coincidir al club potablava. Amb el Prat, Padilla va competir tant a Segona “B” com a Segona Federació i Tercera Divisió. També ha defensat els colors del CE Europa i la CF Montañesa.

Alberto Padilla s’afegeix al fitxatge d’Eric Ruiz (FC Vilafranca) i es converteix en el tretzè integrant de la plantilla que dirigirà Cristian García. La formen, doncs, el porter Álex Lázaro, els defenses Ricki, Max, Cervós i Eric Ruiz (Vilafranca), els migcampistes Yeray, Olmo, Padilla (FE Grama) i Peke (amb fitxa amb el primer equip) i els davanters Mario Cantí, Abde, Lamine (aquest últim, amb contracte en vigor) i Ranera.

[Font imatge: CP San Cristóbal]