El defensa argentí Juan Pablo Amantini renova una temporada més pel Terrassa FC

El defensa Juan Pablo Amantini seguirà una temporada més al Terrassa FC. El jugador argentí ha signat aquest dijous la seva renovació, convertint-se així en el vuitè jugador que continua d’aquesta temporada i en el tretzè component de la plantilla. Amantini, un dels jugadors més carismàtics per a l’afició vermella, és el jugador de camp amb més minuts disputats aquesta temporada, només superat per Ortega. A més, ha estat autor de tres dianes.

La renovació d’Amantini s’uneix a les d’Àlex Fernández, David López i Guti. La plantilla del Terrassa FC 2017-18 ja està configurada per 13 jugadors, després de les incorporacions de Toro, Sergi Valls, Dani Sánchez i Guzmán, i la continuïtat de Raúl Torres, Ortega, Nils Puchades i Uri Vives, amb un any més de contracte, i d’Enric Vega, que torna de la seva cessió a la Muntanyesa. Qui no continuarà és Manuel Raíllo, que ha causat baixa, i queda per saber el futur de Castell, Pol Ballesteros, Marc de Val, Joel Cañaveras i Fran Ochoa.

Quarta incorporació

Carlos Guzmán s’ha convertit en el quart fitxatge del Terrassa FC de cara a la temporada vinent. El club ho ha comunicat aquest dijous al matí. Aquest migcampista organitzador de 26 anys prové del Vilafranca, equip que també ha jugat el play-off d’ascens a Segona Divisió “B”, tot i que la seva trajectòria esportiva està molt vinculada a l’Europa. Amb el conjunt escapulat ha jugat per espai de sis temporades consecutives, des de la 2010-11 fins la 2015-16. Amb anterioritat va defensar la samarreta del Masnou i va créixer com a futbolista a les categories inferiors del FC Barcelona i de la Gramenet.