Sergi Martínez San Cristóbal

El migcampista Sergi Martínez, novena baixa a les files del San Cristóbal

El CP San Cristóbal ha fet públic la baixa del migcampista Sergi Martínez per al seu primer equip. Martínez, un dels capitans de la plantilla, posa punt final a cinc temporades com a parroquial en les quals ha disputat més de 130 partits.

Sergi Martínez s’afegeix a les altres vuit absències de jugadors que no continuaran la temporada vinent: Amantini, Ousman, Ashot, Mario Domingo, Tino Mendoza, Poves, Fermín Holgado i Óscar Carrasco. Només falta desvetllar el futur del porter Carles Segura, amb una oferta del Girona “B”, l’extrem Aarón i el lateral Chechu.

El dilluns 25 de juliol el San Cristóbal arrencarà la pretemporada. De moment Oliver Ballabriga compta amb disset jugadors. Han renovat David Toro, Max Llovera, David López, Ricki Calamardo, Mario Cantí, Ion Vázquez, Óscar Sierra, Tom i Abde, mentre que han arribat vuit incorporacions: Adri Montoro (Granollers), Jordi Ranera (Bayamón de Puerto Rico), Èric Cañete (Andorra), Álex Jiménez (Sant Andreu), Kevin Alarcón i Álex Lázaro (Cerdanyola), Yeray Sabariego (Prat) i Guillem Hernández (Castelldefels).