Carmona3 Fototomasmuruaga

El millor intèrpret masculí de dansa del 2022 actua dissabte a LaFACT Cultural

Jesús Carmona actuarà per primer cop a Terrassa aquest dissabte 29 a les 20h, dins la 39a Temporada de Dansa de LaFACT Cultural. El coreògraf i bailaor barceloní ha estat recentment guardonat com a Millor Intèrpret Masculí de Dansa del 2022 als Premis Max. Carmona està reconegut com un dels principals renovadors i impulsors internacionals del flamenc i la dansa espanyola. També ha estat primer ballarí del Ballet Nacional d’Espanya i guanyador del premi Benois de la Danse 2020-21.

Així, Carmona visitarà LaFACT Cultural amb motiu de la gira del seu últim espectacle, titulat “El Salto“. La producció li serveix al bailaor per interrogar-se sobre les diferències de gènere en el món de la dansa. I, en conseqüència, qüestionar-se el sentit de la masculinitat al segle XXI. Carmona hi actua acompanyat de sis ballarins més, tot homes. La música és en directe a càrrec de Juan Requena a la guitarra, Manu Masaedo a la percusió i José Valencia a la veu.

“El Salto” és una coproducció de la Compañía Jesús Carmona amb el Sadlet’s Wells de Londres, la Bienal de Flamenco de Sevilla i el Flamenco Festival. L’espectacle té una durada de 90 minuts i les entrades es poden adquirir a preus d’entre 22€ i 35€.

Carmona3 Fototomasmuruaga

Fotografia: Tomás Muruaga.