El mitjà català Paper de Vidre celebra el seu 20è aniversari a Terrassa

El portal digital Paper de Vidre ha celebrat aquest dissabte a la tarda el seu 20è aniversari a la Coral Prodis, al carrer Pantà.

A l’acte hi han participat els creadors Guillem Miralles, Anna Costa i Tina Vallès, així com diferents col·laboradors del mitjà que han escrit en algun moment durant les dues dècades anteriors articles, entrevistes, poemes o contes com el cas de Màrius Serra o Joan Todó.
L’acte ha tingut servei de bar pels quaranta assistents i també ha comptat amb parlaments en forma d’homenatge pel mitjà digital creat a Terrassa i una lectura de contes a càrrec d’algun dels seus autors.

Paper de Vidre va iniciar-se com una revista l’any 2002 amb un alt registre de col·laboradors i amb una expansió important de subscriptors arreu del territori català. Abans de crear el web amb l’entrada de Tina Vallès a l’equip, la revista enviava, en format PDF, les publicacions als seus subscriptors.

El 2014, però, el rumb d’aquest mitjà va donar un tomb per centrar els seus esforços en els contes. Aquesta faceta ha convertit Paper de Vidre en un referent al món dels contes en català.