El mNACTEC celebra en línia el Dia Internacional dels Museus amb propostes virtuals

El Museu Nacional de la Ciència i la Técnica organitza dues activitats en línia amb motiu del Dia Internacional dels Museus, el 18 de maig. El pròxim dilluns, será el mateix director del Museu de la Rambla, Jaume Perarnau, qui oferirà una visita guiada a través de l’app Zoom i prèvia inscripció, per alguns dels objectes més destacats de la col·lecció del Museu. “Un cop d’ull al mNACTEC” permetrà a través de Google Street View, fer un recorregut virtual i mostrar l’equipament des d’un punt de vista diferent.

També des del dia 13 i fins al 25 de maig, es pot participar del joc “El repte del mNACTEC”. Una proposta de preguntes i respostes relacionades amb l’edifici del Museu, els objectes de la col·lecció, el patrimoni industrial, el procés tèxtil o la industrialització a Catalunya. Al final se sortejaran diferents premis entre els participants.

Aquestes dues activitats van acompanyades de diversos recursos més, també en línia, que permeten a la ciutadania gaudir del Museu des de casa en época de confinament, i a través de la seva web www.mnactec.cat. El mNACTEC té per objectiu conservar i difondre la implantació i l’evolució dels avenços científics i tècnics de Catalunya, la seva aplicació industrial i sobretot la seva incidència social. I ho fa en un dels edificis més emblemàtics del modernisme com és l’antic Vapor Aymerich, Amat i Jover, obra de l’arquitecte Lluís Muncunill.