El mNACTEC ofereix activitats especials durant la Nit dels Museus

Passejar per damunt de la teulada del Vapor Aymerich, Amat i Jover i contemplar les seves emblemàtiques voltes catalanes des d’un punt de vista privilegiat. És una de les activitats gratuïtes que ha ofert el mNACTEC en l’edició d’aquest any de la Nit dels Museus. Més de 1.200 visitants han aprofitat la jornada de portes obertes d’aquest dissabte, entre les 7h de la tarda i la 1h de la nit, per gaudir de les exposicions del museu o bé realitzar-hi alguna de les propostes programades per l’ocasió.

Una altra de les iniciatives del mNACTEC ha estat el Room Escape, un joc de pistes cooperatiu en què els equips formats per una cinquena de participants han hagut de solucionar un repte per l’interior del museu i trobar la sortida en menys de 60 minuts.

També a les portes del museu de La Rambla s’hi ha celebrat una ballada popular de swing. Tot un seguit d’activitats que responen un any més a la commemoració del Dia Internacional dels Museus. També s’hi han adherit altres centres de la ciutat, com la Casa Alegre de Sagrera, el Castell Cartoixa de Vallparadís, la Seu d’Ègara i el Museu Tèxtil. Tots ells han ofert jornades de portades obertes durant el cap de setmana, així com diverses propostes lúdico-culturals. El Dia Internacional dels Museus se celebra en més de 150 països de tot el món des del 1977.