El Mnactec Organitza Demà El Debat El Metavers Viure En Un Món Virtual

El MNACTEC organitza demà el debat ‘El metavers. Viure en un món virtual?’

El Museu Nacional de la Ciència i la Tècnica de Catalunya (MNACTEC) organitza aquest dijous 6 d’octubre, a les 18.30 hores, el debat El metavers. Viure en un món virtual?. La sessió vol abordar les possibilitats d’aquest nou univers digital. També  les implicacions personals, socials i culturals que pot tenir la irrupció d’aquest nou paradigma tecnològic.

Els metaversos són entorns en què els humans interactuen i intercanvien, també, experiències virtuals mitjançant l’ús d’avatars, a través de dispositius físics (ulleres, sensors, etc.), en un ciberespai que actua com una metàfora del món real. Diversos gegants tecnològics d’arreu del món estan desenvolupant la seva oferta en aquest nou univers digital. Té doncs, diverses aplicacions en diferents àmbits, com l’entreteniment, el comerç electrònic, el treball en remot, l’esport o l’educació.

L’acte comptarà amb la participació de Jordi Vitrià, catedràtic de Llenguatges i Sistemes Informàtics de la Universitat de Barcelona; Elisabet Roselló, fundadora de Postfuturear, consultora en estratègia, innovació i recerca de tendències, i Marc Cortés, assessor en transformació digital i creixement de negoci i professor de màrqueting a ESADE.

El periodista científic Xavier Duran serà el moderador d’aquesta conversa, que s’emmarca en el cicle #DebatsMNACTEC. Ciència, tecnologia i societat, sobre la incidència social de la tecnologia.

L’activitat és gratuïta i les persones que  hi vulguin assistir s’han d’inscriure prèviament al web www.mnactec.cat.