El món de la cultura es bolca amb Lluís Puig

El món de la cultura, i en especial la cultura terrassenca, retrà un homenatge de suport a l’exconseller terrassenc de la Generalitat, ara a l’exili, Lluís Puig. El pròxim divendres 19 de gener a les 9 del vespre, les entitats organitzadores volen omplir el Centre Cultural en un espectacle titulat “Terrassa amb Lluís Puig, música i literatura per la llibertat.

L’acte també vol recollir alhora fons per a la caixa solidària de suport a tots els membres del Govern a l’exili. Una nova forma des del món de la cultura, de donar suport als encara afectats per l’article 155 de la Constitució. L’espectacle comptarà amb músics com Gemma Humet, Joan Isaac, Lídia Pujol o Manel Camp, i escriptors i poetes com Carles Duarte, Jaume Cabré, Marta Pessarrodona o Salvador Cardús entre d’altres.

També hi haurà una interpretació especial al violoncel d’alguns dels Cants per la Llibertat, del compositor Bernat Vivancos i que cosirà tot l’espectacle. Les entrades ja es poden reservar al Centre Cultural i costen 20 euros. Lluís Puig és un incansable treballador per a la Cultura del país tant des del sector privat com el públic. Entre d’altres iniciatives va ser fundador d’entitats com Carnavalis, Treure Ball, el Ball del Serrallonga o el projecte de la Casa de la Música.