El Moviment per unes Pensions Dignes a Terrassa es vol estendre a tots els districtes

Unes 200 persones s’han reunit aquest dijous al centre cívic Montserrat Roig en l’assemblea convocada pel Moviment per unes Pensions Dignes a Terrassa.

Després d’un any de mobilitzacions, la lluita del col·lectiu ha permès revaloritzar les pensions mínimes, incrementar les de viduïtat i fixar les pensions d’acord amb l’IPC real al 2018 i al 2019.

Amb tot, la proximitat d’unes eleccions generals fa que la coordinadora vegi el futur incert respecte al manteniment del sistema públic de pensions. Per això, fa una crida per continuar lluitant i blindar-les en el marc de la Constitució.

Així, a banda de les concentracions dels dilluns al Raval, el Moviment per unes Pensions Dignes a Terrassa vol estendre la seva lluita als barris. L’objectiu és teixir una organització territorial amb representació a cadascun dels 7 districtes per impulsar més mobilitzacions i concentracions arreu de la ciutat.

La trobada també ha servit per anunciar la manifestació convocada per la coordinadora estatal el proper dissabte 2 de febrer a les 11 del matí Barcelona.