El Moviment per unes Pensions Dignes confia que el nou govern creï un servei d’atenció al col·lectiu

Com cada dilluns des de fa cinc anys el Moviment per unes Pensions Dignes s’ha concentrat al Raval de Montserrat. A les portes de constituir-se el nou Ajuntament insisteixen en reclamar la creació d’un Servei d’Atenció al Pensionista que faci d’intermediari entre aquest col·lectiu i les administracions.

El Moviment per unes Pensions Dignes també critica la proposta del govern espanyol d’adoptar el sistema de pensions conegut com la motxilla austríaca. El col·lectiu lamenta que amb aquest sistema l’empresa aporta una part del salari del treballador a un fons privat. Això suposa, diuen, una menor indemnització en cas d’acomiadament i un alt risc de perdre les pensions en cas de fallida del fons privat.

Dilluns que ve, dia 17, faran la darrera de les concentracions abans de l’estiu. I és que, un cop acabat el curs, molts dels pensionistes s’han de fer càrrec dels néts i nétes. Per aquest darrer dia els concentrats faran una manifestació passant pel Raval, la Rambla, la plaça del Tint, el parc de sant Jordi, el carrer Volta i la plaça de Progrés.