El Municipal de Badalona, seu del play-off per a un Terrassa FC que ja treballa en grup

El Terrassa FC segueix el camí de la seva preparació per al play-off exprés d’ascens, però amb un gran canvi en la seva segona setmana d’entrenaments. Una vegada s’ha entrat en la fase 2 de la desescalada, s’abandonen les sessions individuals i l’equip ja pot dur a terme entrenaments en grup.

Es fan en dos torns de 12 jugadors cadascun i només a la tarda, respectant en tot moment el protocol d’higiene i de seguretat i amb la bona notícia que tant jugadors com cos tècnic estan nets de coronavirus. Per tot plegat aquest dimarts es respirava un bon ambient a la plantilla.

La preparació física continua sent la gran protagonista a la gespa de l’Estadi Olímpic, però ja es poden veure els primers “rondos”, que indiquen que poc a poc es torna a la normalitat. L’aspecte tàctic és l’últim ingredient que s’acabarà integrant als entrenaments.

Queden sis setmanes per afrontar la primera eliminatòria contra l’Europa, temps suficient per arribar-hi amb garanties. Tal i com es preveia, l’Estadi Municipal de Badalona serà la seu del play-off d’ascens a la Segona Divisió “B”, després que la Federació Catalana de Futbol (FCF) ho hagi fet oficial aquest mateix dimecres.

El Municipal de Badalona, seu del play-off