El Museu de Terrassa ofereix diferents activitats infantils i familiars durant la Setmana Santa

El Museu de Terrassa ha obert les inscripcions per participar en les dues propostes d’activitats infantils i familiars que organitza per Setmana Santa. D’una banda, «Al Museu i Santes Pasqües» amb un total de tres activitats adreçades especialment al públic infantil i estructurades en tallers d’un sol dia en horari de 9 a 14 h. De l’altra, «Per Setmana Santa, la mainada al Museu» amb una oferta pensada per a infants i famílies que vulguin passar una estona divertida al Museu mentre, al mateix temps, s’acosten al patrimoni històric, artístic i cultural de la ciutat.

Amb aquest objectiu s’han organitzat dues sessions:

Dilluns 3 d’abril, a les 17.30 h, a la Casa Alegre de Sagrera: L’hort dels Alegre. Fa molt de temps a la Casa Alegre de Sagrera hi havia un hort, que els infants podran descobrir, veure què hi tenien plantat i finalitzar l’activitat fent una amanida decorativa molt particular.

Dimarts 4 d’abril, a les 17.30 h, al Castell Cartoixa de Vallparadís: Mites i heroïnes. Una proposta inclosa dins el programa d’activitats de l’exposició temporal del Museu de Terrassa «Galí&Viusà: Art, amor, exili» Durant el taller, es podran conèixer alguns mites i a les persones que els van protagonitzar.

Inscripcions i entrades https://www.terrassa.cat/activitats-infantils-i-familiars.

Les propostes del Museu de Terrassa per a aquesta Setmana Santa també inclouen els tallers «Al Museu i Santes Pasqües» destinats a infants d’entre 4 i 12 anys i que es desenvoluparan a la Casa Alegre de Sagrera, tot i que s’han previst algunes sortides puntuals. Els tres tallers tindran com a centre d’interès la cultura popular i les tradicions vinculades a la Setmana Santa amb el següent calendari d’activitats:

Dilluns 3 d’abril, de 9 a 14 h: Un cistell amb sorpresa. Una activitat on s’explicarà la importància dels ous per Setmana Santa i per què aquesta tradició ha arribat fins a l’actualitat. Durant el taller, els infants podran crear la seva pròpia cistella de Pasqua.

Dimarts 4 d’abril, de 9 a 14 h: Gimcana primavera. La primavera és l’estació on exploten els colors i les flors tornen a aparèixer. Per aquest motiu el taller consisteix en una gimcana per espais com la Casa Alegre de Sagrera i altres punts del centre de Terrassa a la recerca de diferents flors per poder després fer-ne una de pròpia.

Dimecres 5 d’abril, de 9 a 14 h: Una Mona relativista. Per tenir-ho tot apunt per al dia de la mona, el taller consistirà en realitzar una mona decorativa d’una manera molt relativista. Coincidint amb el centenari de la visita d’Albert Einstein a la Seu d’Ègara la mona serà un petit homenatge relativista a aquest científic.

Les places són limitades i cal fer inscripció prèvia enviant un mail a museudeterrassa@terrassa.cat, especificant nom i cognoms de les persones inscrites així com una adreça de correu i un telèfon de contacte. Per a més informació: https://www.terrassa.cat/actualitat-museu.