El Museu Tèxtil de Terrassa homenatja la Nit dels Museus amb una desfilada de moda

El Museu Tèxtil de Terrassa ha anticipat la Nit dels Museus, que oficialment es celebra el 18 de maig. Ho ha fet amb una desfilada de moda sostenible amb les marques Imarit i MaryLee Couture. Estudiants de disseny de l’IES Terrassa han fet de models.

Enguany, el dia Internacional dels Museus s’emmarca en la sostenibilitat i el benestar amb la pretenció de posar en valor els espais museístics atenent els Objectius de Desenvolupament Sostenibles proposats per les Nacions Unides.

La desfilada del Museu Tèxtil ha estat una de les poques activitats anticipades d’aquest dia tan assenyalat a nivell cultural degut a les previsions de pluja a Terrassa que han obligat a suspendre altres actes programats. Tot i així, el proper dijous 18 de maig els interessats podran gaudir de les portes obertes del Castell Cartoixa, de la Casa Alegre de Sagrera o de la Seu d’Ègara.

Una de les iniciatives que més curiositat desperten durant la nit dels Museus és la descoberta de l’anomenada Joia del Museu. Aquest any la peça escollida ha estat un cotxet d’infant de principis del segle XX que es podrà visitar al Castell Cartoixa de Vallparadís.