El Natació obté dotze medalles en el Campionat de Catalunya Junior d’Estiu de natació

El Club Natació Terrassa va assolir cinc medalles d’or, cinc de plata i dues de bronze en el Campionat de Catalunya Júnior de natació que va celebrar-se a les instal•lacions del CN Mataró. El club, a més, va totalitzar divuit places de finalista A, una actuació notable que el va situar en el tercer lloc de la classificació masculina per equips i en el sisè de la classificació femenina i de la conjunta.

Jordi Pérez va sobresortir en adjudicar-se dos títols i penjar-se dues medalles de plata en la categoria 17 anys. Va vèncer els 200 metres estils i els 100 metres lliures i va ser segon en 100 i 200 metres braça. Guillem Lázaro també va brillar en la categoria 17 anys en proclamar-se campió en 100 i 200 metres papallona. L’altra medalla d’or va arribar de la mà de Gabriel Gómez, guanyador dels 50 metres papallona 18 anys.

Les proves de relleus masculins van proporcionar els altres tres podis. A més dels podis, el CN Terrassa va acumular divuit places de finalista A. Dos nedadors en van sumar tres cadascun.

D’altra banda, el Natació va aconseguir cinc medalles d’or, set de plata i dues de bronze en el Trofeu Ciutat de Mataró. Ha estat la setena i última prova del XVII Circuit Català de Trofeus de Natació-Gran Premi Diputació de Barcelona, que s’ha desenvolupat a la capital del Maresme.

De les catorze medalles assolides per la delegació terrassenca, destaca l’actuació d’Albert Puig, que va sumar tres victòries i una segona plaça.