El nou camp de rugbi i futbol de Les Fonts estarà llest per jugar-hi a la primavera

El nou camp de Les Fonts es podrà començar a utilitzar la propera primavera. Serà llavors, quan s’hagi instal·lat la gespa artificial, que els Carboners i la UD Les Fonts hi podran portar els seus equips perquè hi entrenin i hi competeixin.

L’alcalde, Jordi Ballart, ha fet una visita a les obres, acompanyat del president del club de futbol, Artur Travessa, i la màxima responsable del club de rugbi, Marie Teixidor. Ara tot just s’ha acabat la segona fase del projecte, que s’ha endarrerit pels problemes de finançament i la pandèmia. L’Ajuntament reclama a la Generalitat, un cop més, que no es desentengui d’aquest equipament. La urbanització, el paviment, l’enllumenat i la instal·lació de l’aigua han costat prop d’un milió d’euros. Tots els ha costejat el consistori.

Tant la UD Les Fonts com els Carboners necessiten el nou camp, que compartiran al 50%, per poder fer un salt tècnic i competitiu. Amb aquest nou camp, Les Fonts tornarà a tenir un terreny de joc al barri, després que el club de futbol abandonés definitivament el vell i entranyable camp, just a sota el pont de l’autopista.

La gespa de l’Olímpic

De la visita al camp de Les Fonts n’ha transcendit un possible canvi de data de la gespa de l’Estadi Olímpic. Tot i que fa dues setmanes, en la reunió que van mantenir els responsables municipals amb la directiva del Terrassa FC, estava previst iniciar els treballs entre febrer i març de l’any vinent, ara s’obren dues opcions.

La primera és mantenir el canvi de la superfície a la primavera, traslladant l’activitat del Terrassa al nou camp de Les Fonts, o esperar a que acabi la Tercera Divisió, en funció si l’equip terrassista aspira o no al play-off d’ascens, i fer les obres de cara a l’estiu de l’any vinent.