El nou consultori local de Viladecavalls entra en funcionament aquest dimarts

El nou consultori local de Viladecavalls entrarà en funcionament aquest dimarts. Divendres al migdia es va inaugurar oficialment l’equipament i es va fer una jornada de portes obertes.

El nou centre compta amb espais molt amplis i lluminosos que garantiran un major confort a usuaris i professionals. Disposa d’una àrea d’entrada i admissions, tres consultes, sales d’espera, un espai destinat a les extraccions i a l’atenció urgent i una sala per a l’educació en salut, a banda del magatzem, vestidors i sala de personal.

La sala per a l’educació en salut on es faran les activitats comunitàries porta el nom de Maria Soler Hospital, antiga infermera del centre molt estimada a la localitat. Les obres de construcció del nou edifici han anat a càrrec de l’Ajuntament de Viladecavalls. El consultori local de Viladecavalls és un dispositiu del departament de Salut gestionat per Mútua Terrassa. Compta amb professionals de medicina de família, infermeria i administració. Presta atenció presencial (al consultori o al domicili), telefònica, telemàtica i grupal.

El consultori atén amb cita prèvia els dilluns, dimecres i divendres de 8 a 14 hores i els dimarts i dijous de 15 a 20 hores. Fora d’aquests horaris, en cas de necessitar atenció sanitària, la ciutadania pot dirigir-se al CAP Can Trias Ernest Lluch (obert de dilluns a divendres de 8 a 20 hores) o al CAP Rambla de Terrassa (Urgències: caps de setmana i festius de 9 a 20 hores).