El nou grup vocal Star Mamas es presenta a la Nova Jazz Cava

Aquest diumenge es presenta a la Nova Jazz Cava Star Mamas, una nova banda musical formada per tres cantants i un músic. Un grup format per una soprano i dues mezzosopranos provinents del món de la música clàssica que ofereixen un repertori de cançons dels anys 50, 60 i 70.

Totes tres s’han a unit a un bateria per cantar a cappella amb la base rítmica de l’instrument, temes musicals que han esdevingut grans clàssics de la música. I tot amb una posada en escena que convida a la participació del públic.

Les Star Mamas interpretaran 16 temes que acompanyen amb petites complicitats entre el públic i els artistes. Un espectacle familiar que pot créixer cap a d’altres auditoris de més format. La banda que ja s’ha donat a conèixer a les xarxes socials, estrenarà aquest desembre una nadala a Spotify, l’inici del seu desplegament a les plataformes digitals.

Un projecte acompanyat pel Terrassa Crea, el programa de suport a la creació artística que s’estrena aquest diumenge a les 20.00 del vespre, a la Nova Jazz Cava.