El nou parc Terrassa Plaça estrena 46.000 m2 comercials

Aquest divendres al migdia s’ha inaugurat oficialment la nova zona comercial Terrassa Plaça, situada a l’Avinguda del Vallès, a l’alçada del barri de Montserrat. L’acte ha comptat amb la cúpula del grup anglès Citygrove que ha impulsat el projecte. Aquesta és la primera inversió del grup en un projecte comercial després de promoure diversos hotels a Barcelona, València i Sevilla.

La nova imatge que es vol donar d’una zona comercial, vol esdevenir referent per a futures promocions. Terrassa plaça és un espai comercial que a diferènciea d’altres els comerços estan més integrats amb l’entorn i tenen major relació entre sí. En total són 46.000 metres quadrats construits en una parcel•la de 56.000 metres quadrats.

El Bricolatge i l’alimentació amb 15.000 metres quadrats, ocupa la major part de l’espai amb Bricomart i Mercadota al capdavant. També acull la primera seu a Catalunya de Globo, la marca italiana de moda i complements. La resta es reparteix amb el gimnàs Altafir i els esports d’Sprinter, Petrocat o el restaurant Tagliatela a punt d’obrir portes. En total són 15 locals dels quals només un queda per llogar. I tot amb més de mil places d’aparcament, més de la meitat cobertes, per donar feina directe entre 400 i 500 persones. Citygrove ha invertit uns 30 milions d’euros.