El nou pla de barris de la Diputació invertirà a Ca n’Anglada

El barri de Ca n’Anglada rebrà 172.900€ anuals des d’ara fins com a mínim al 2023. És l’aportació del projecte de la Diputació de Barcelona anomenat «Barris i comunitats: motors de transformació», una iniciativa presentada aquest dimarts al matí a Barcelona i que ha comptat amb la signatura dels representants de les tretze ciutats que se’n beneficiaran. Per part de Terrassa hi ha assistit el tinent d’alcalde de Drets Socials, Noel Duque, el qual ha assegurat que Ca n’Anglada és només el principi i que el govern municipal buscarà inversions similars per a d’altres barris de la ciutat.

A Ca n’Anglada aquests fons de la Diputació s’utilitzaran amb dos objectius. Per una banda, l’Ajuntament vol afavorir la utilització de l’espai públic per part dels joves del barri amb l’impuls de projectes comunitaris. De l’altra, també pretén fomentar l’organització de comunitats de propietaris per a projectes de rehabilitació de l’entorn.

Una de les eines previstes per millorar la cooperació veïnal en vistes a la dignificació de l’entorn és la creació d’un nou equipament, l’Oficina de Rehabilitació i Dinamització Comunitària, tot i que aquesta és una proposta a més llarg termini.