El nou president de la CECOT impulsa un pla estratègic per a l’entitat empresarial

La CECOT impulsa un Pla Estratègic per adaptar els conceptes empresarials a la nova realitat i millorar els incentius i la relació amb el conjunt de gremis que representa. Així ho ha explicat el nou president de l’entitat que també assegura haver-se trobat l’associació empresarial en un dels seus millors moments de la història.

Panés que dona per normalitzada la relació amb Foment del Treball, després de la sortida i entrada de la CECOT de la principal patronal catalana, assegura que la pandèmia també ha posat en valor les necessitats de cada sector. Sobre el Decret Llei per a l’estalvi energètic, la patronal espera consensuar algunes modificacions perquè s’ajusti a les necessitats de totes les empreses.

La CECOT manté la defensa dels interessos empresarials en aspectes com l’absentisme laboral o la llei dels autònoms. Tot mantenint la representativitat en un dels motors econòmics de Catalunya com és la comarca del Vallès. L’economista i conseller delegat de TECMESY, Xavier Panés, vinculat a la CECOT des de fa set anys, des de finals de juny substitueix a l’antic president Antoni Abad, després d’encapçalar una única candidatura guanyadora amb l’aval del 77,8 per cent de l’assemblea.