La Feli Interior 2

El nou projecte gastronòmic terrassenc LA FELI ofereix tapes per a mascotes

Terrassa guanya un nou projecte gastronòmic: LA FELI, un restaurant d’hamburgueses per emportar basat en el producte local, amb opcions veganes i, fins i tot, tapes per a mascotes.

Durant més de quatre dècades a primera línia de l’hostaleria, la cuinera terrassenca Felicidad Toro ha emprès ara una iniciativa que aposta pels proveïdors locals. Escull producte de proximitat per garantir-ne la qualitat, reduir l’impacte mediambiental i recolzar els comerços de la ciutat.

El local ofereix una carta senzilla: cuina tradicional, amb productes de qualitat. Això sí, a la carta s’hi poden trobar opcions veganes i vegetarianes d’hamburgueses, tapes i postres.

L’establiment està ubicat al carrer de Watt número 104 de Terrassa. És un espai pet friendly, és a dir, obert als animals. A més d’un bol d’aigua fresca preparat, LA FELI ofereix a la carta una tapa per a mascotes: una botifarra de Casanovas 1960 amb galeta en forma d’os.

Al local, els repartidors troben un espai per seure, aigua per beure i un rètol que els convida a fer servir els serveis si ho necessiten.