El nou restaurant del campus de la UPC, gestionat per la Fundació Formació i Treball, no utilitza diners

D’ins és el nom del nou restaurant del campus de la UPC. Està gestionat des d’aquest setembre per la Fundació Formació i Treball. L’entitat té la seu a Sant Adrià del Besòs i fa 6 anys va apostar per l’hostaleria com a sortida laboral per a les persones en risc d’exclusió social (persones que provenien d’altres sectors i que amb la crisi no trobaven feina, joves que buscaven la seva primera ocupació o aturats majors de 45 anys o de llarga durada).

Després de l’escola de formació per a cuiners i cambrers van decidir anar una mica més enllà i generar ells mateixos ocupació. Així ja gestionen alguns bars al campus Besòs. Aquest local de Terrassa representa la primera expansió pel territori de la fundació i 5 persones hi treballen.

La característica principal d’aquest local de dues plantes i terrassa és que els diners (els bitllets i les monedes) no tenen cap mena de validesa.

D’ins ofereix esmorzars, menús diaris, tapes i servei de càtering per a empreses i particulars. Està obert de dilluns a divendres, de dos quarts de 8 del matí a les 6 de la tarda.