El nou San Cristóbal de Cristian García busca la reacció a Can Peixauet

Comença oficialment el projecte de Cristian García a la banqueta del CP San Cristóbal. El tècnic terrassenc debuta diumenge (11.45h) al camp de la FE Grama, amb l’objectiu de sumar una victòria molt necessària per sortir de la zona perillosa a la Tercera Federació. Ara mateix els parroquials, amb un partit menys, són dotzens amb 15 punts, a només dos del descens. Cristian ha tingut dues setmanes per traslladar als seus jugadors la seva proposta futbolística.

El San Cristóbal es trobarà una FE Grama que acarona el play-off d’ascens. Es troba a només un punt, gràcies a una ratxa de tres victòries seguides en les quals no ha encaixat cap gol. Aquest serà el primer d’una setmana intensa per als de Ca n’Anglada, que dimecres 10 (20.00h) es desplaçaran a Peralada per jugar el partit que tenen ajornat i afrontar després la tercera visita consecutiva, aquest cop contra el Vilassar.

Entrenament San Cristóbal Cristian

Miki Martínez, per acumulació de targetes, és l’única baixa per al proper partit

Per al duel a Can Peixauet, Cristian compta pràcticament amb tota la plantilla, a excepció dels lesionats de llarga duració i del sancionat Miki Martínez. El partit serà dirigit pel tarragoní Pol Fonts Alabau i es podrà seguir per la Ràdio Municipal de Terrassa.