El nou ‘Single MaMa’, de Cooper i Banerjee, arriba als Amics de les Arts

La matadeperenca Sandra Cooper i el britànic Robin Banerjee, component de l’extinta banda de la desapareguda Amy Winehouse, presenten el divendres 28 de maig als Amics de les Arts, el seu nou disc ‘Single MaMa’. Es tracta d’un tribut a la cantant britànica en un projecte en el qual han estat treballat i que ara presenten en diferents directes. Completa la formació el baixista Miki Santamaria en un disc en què també hi ha participat el bateria Sergi Torrents.

La història de Cooper i Banerjee és coneguda. Des d’Anglaterra el guitarrista va descobrir la veu de la Sandra per la seva similitud amb Amy Winehouse. Des d’aleshores els dos músics han treballat aquesta relació combinant cançons de la cantant desapareguda amb composicions pròpies pensades i adaptades a la Sandra. De la seva veu destaca la versatilitat pel blues, el soul i el jazz, amb tocs del rock més clàssic o fins i tot de la bossanova o el reggae.

En el seu primer projecte junts, ‘Single MaMa’ hi trobem de tot. Amb una diversitat de temes amb un fil comú de la dona com a protagonista. El seu món va des de la lluita com a mare soltera fins a la recomposició davant de les adversitats. Una forma d’aprofitar les oportunitats i fer realitat aquells somnis callats o oblidats.